Sommaren på Frevisören har gått bra. Snart är sommarsäsongen med aktiviteter som after beach med musikquiz, bingo och trubadurer över, men det betyder inte att Sebastians arbete trappas ned.

– Vi har byggt åtta nya stugor alldeles intill stranden och de är vinterbonade liksom de andra 17 stugorna, berättar Sebastian som hoppas på att nå ut till vinterturisterna.

Nu har Sebastian Jonsson fler planer för att utveckla campingen.

– Jag skulle vilja bygga ut altanen på sidan om restaurangen och ha markis och infravärme där. Gästerna vill sitta ute på sommaren, men det går ju inte om det är för kallt.

I dag är Frevisörens pool uppvärmd med hjälp av solpaneler och när det är molnigt blir utmaningen att hålla temperaturen uppe.

– Där vill jag ha en lösning som gör att det är behagligt att bada när som helst.

Han tycker att det på sätt och vis är en utmaning att driva en camping i och med att gästerna är spontana och solsökande.

– Som för några veckor sedan när det var jättevarmt så var det fullt här. Nu när det är mulet kommer inte lika många. Det blir lätt så att vi är för få i personalen de dagar gästerna strömmar in, men för många när det är dåligt väder.

Dessutom önskar han att campinggästerna bokade plats några veckor innan så att det skulle kunna bli lättare att planera.

– Det är nog i och för sig ganska svårt i och med att många som campar gillar att kunna bestämma sig samma dag, men vi försöker få fler att göra det i alla fall.