Burban studios arbetar med bland annat digital kommunikation och strategi för webb och e-handel. Jimmy Edlund, vd i företaget, har dessutom ett eget varumärke med försäljning av kepsar, t-shirts och posters. I dag drar smygpremiären igång av hans pop up-butik i Shopping galleria där han kommer att ha öppet under hela september.

– Det är jättekul att Burban studios blir de första i vårt pop up-store koncept. Här finns möjlighet för små och stora företag att visa upp sig och skapa en tight relation till sina kunder. Det är precis det här vi menar med stadsutveckling för Luleå. Vi önskar de varmt lycka till och hoppas att många Luleåbor passar på att besöka dem under hela september, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös.

– Vi gillar Diös moderna koncept som ger möjlighet att etablera sig tillfälligt i Shopping mitt i Luleå. Vi ser fram emot att träffa våra kunder i verkligheten och också att sälja våra produkter och tjänster. Det här konceptet känns modernt och helt rätt för oss, säger Jimmy Edlund.